Marco de Vente is een schilder uit Leidsche Rijn. Ook is hij graficus, dat is een kunstenaar die werkt met druktechnieken. Op vroege leeftijd is hij begonnen met het schilderen van zijn directe omgeving, en dat doet hij nu nog steeds. De nieuwe serie schilderijen van Marco de Vente wordt van 7 september tot 29 oktober tentoongesteld en verkocht in de galerie van Rob Rademaker.

In vakanties gaat de Vente graag naar Normandië waar hij ‘en plein air’ schildert en tekent. Dat houdt in dat hij direct, ter plaatse en in de vrije natuur schildert en tekent. Rondom Utrecht, en in zijn woonomgeving Leidsche Rijn, kunt u hem ook met een schildersezel aantreffen. Deze schilderingen en schetsen zijn echter vooral bedoeld als voorstudie voor de grotere werken, die hij maakt in het atelier op zijn zolder.
Maar wat schildert Marco de Vente nou precies, en wat is zijn uitgangspunt? Galeriehouder Rob Rademaker deelt de passie voor landschappen.
Wilt u meer informatie over Marco de Vente? Bekijk dan zijn site via deze link: https://www.marcodevente.nl

U kunt de tentoonstelling “Licht, lucht & landschap” van Marco de Vente bewonderen in de galerie van Rob Rademaker, in Utrecht. Na deze tentoonstelling zullen nog vele nieuwe kunstenaars hun werk hier tentoonstellen. Klik op deze link voor meer informatie over Rob Rademaker: http://www.robrademaker.nl